Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникална комбинация от сокове подпомага растежа на косата

Краставицата е един от най-ефикасните природни диуретици, но тя притежава и много други ценни свойства.

сок от краставица, сок от спанак, разтеж на косата, косопад, буйна коса, сок от моркови, соколечение

Сокът от краставица, моркови, маруля и спа­нак подпомага растежа на косата, благодарение на високото съдържание на силиций и сяра в тази комби­нация. Този зеленчук съдържа повече от 40% калий, 10% натрий, 7,5% калций, 20% фосфор и 7% хлор.

Комбинацията от сок от краставица и моркови пов­лиява добре ревматичните болки, които настъпват в резултат на задържане на пикочна киселина в тялото. Прибавянето на цвекло към тази смес ускорява целия процес.

Високото съдържание на калий в краставицата пра­ви нейният сок особено подходящ при оплаквания от високо или ниско кръвно налягане. Сокът от крастави­ца помага при заболявания на зъбите и венците, напри­мер при пиорея.

сок от краставица, сок от спанак, разтеж на косата, косопад, буйна коса, сок от моркови, соколечение

Ноктите и косата се повлияват изключително бла­гоприятно от елементите, съдържащи се в сока от крас­тавица. Редовното пиене на краставичен сок предотв­ратява цепенето на ноктите и косопада.

Благотворно влияние при кожни проблеми оказва сокът от краставица, моркови и маруля. В някои случаи прибавянето на сок от люцерна потенцира ефекта на сместа.

 

Топ 10 билки за растеж на косата!

 

Сокът от цвекло помага за образуване на червени кръвни телца

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *