Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови отвари при артроза

Да се настърже на ренде 1 добре почистена черна ряпа и да се смеси с 1 литър чисто домашно бяло вино. Да кисне в него 2 седмици като съдът се разклаща няколко пъти дневно. След внимателно прецеждане през двойна марля всяка сутрин на гладно да се изпива по 1 кафена чашка от течността. Да се приемат 3 дози, след което да се почива 3 месеца и да се повтори.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама кори от див кестен, цветове от див кестен, 50 грама цвят от трицветна теменуга, 40 грама листа от коприва. 2 супени лъжици от дрогата се заливат с 500 грама кипяща вода. Ври 7 минути на тих огън и се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 120 грама по време на хранене.

В 100 грама зехтин на водна баня се разтваря 60 грама прополис. В горещия разтвор се потапят 5 парчета ленен плат. Обръщат се и от двете страни. Получените мушамички се превързват на болезнените места като всяка от тях се държи по 2 нощи. Първата нощ от едната страна, после се обръща. Лечението трае 10 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *