Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Маски от стар лук за млада кожа

Не можете да си представите маска за лице от…лук. Наистина – миризмата не е от най-приятните, но за 20 минути гарантирано смъквате Х години от лицето си!

lukЕто как се прави това според www.otvetin.ru:

* За суха кожа: Изпечете две глави лук с люспата, почистете ги и ги смачкайте с две лъжици мед. Получената кашичка нанесете върху почистеното лице, като внимавате сместа да не попадне в очите. След 20 минути махнете маската с навлажнени салфетки, а след това обилно измийте с хладка вода.

* Маска за старееща кожа: Настържете на ситно ренде голяма глава лук и добавете лъжица мед и малко прясно мляко. Нанесете внимателно на лицето и останете така 20-30 минути. Изплакнете лицето с лека запарка от лайка, която е охладена до стайна температура.

* За мазна кожа: Настържете две глави лук на ренде и изцедете сока. Кашичката, която сте отделили, смесете със супена лъжица прясно изцеден сок от лимон. Нанесете внимателно на лицето. След 25 минути измийте лицето първо с топла, а после и с хладка вода.

* При суха кожа с пигментни петна помага следната маска: Смесете две части прясно изцеден луков сок с една част течен мед и нанесете на лицето за 20 минути. След това почистете първо с влажен, а след това със сух памучен тампон.

* Ако пигментираната кожа е мазна, смесете луковия сок с ябълков оцет в съотношение 1:1. В тази смес намокрете салфетка и покрийте с нея лицето си за 25 минути.

* Ако ви тормози акне, редовно почиствайте лицето си с памук, намокрен в пресен луков сок.

ВНИМАНИЕ! Не си правете маска с лучени продукти, ако имате обрив, рана или драскотина на лицето!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Маски от стар лук за млада кожа

  1. Калин каза:

    За мазна кожа: бих препоръчал набава на повече цинк и то най-вече на Валмарк, защото другите са ментета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *