ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пъпките по лицето показват от какво боледувате

Пъпките по лицето – ето защо се появяват

Пъпките по лицето – най-честите причини за появата им са стресът, хормоналният дисбаланс, замърсената околна среда, нездравословната храна и т.н. Според дерматолози пъпките сигнализират и за здравословни проблеми.

Малките пъпки по бузите

Ако имате малки пъпчици по бузите, вероятно имате непоносимост към някой млечен продукт. Добре е в продължение на месец да избягвате да консумирате мляко, кашкавал, сметана, шоколад. Ако проблемът е в тези храни, след около 3-4 седмици ще усетите подобрение.

пъпките по лицето
Пъпките по лицето – вижте защо се появяват

Пъпки по долната челюст, гърдите и гърба

. Тези пъпки често се превръщат в кисти и не изчезват. Трябва да разрешите хормоналния си проблем, като за целта е хубаво да консумирате цинк и витамин В6. Някои специалисти препоръчват масло от вечерна иглика.

Зачервени участъци по брадичката

Зачервените участъци по брадичката говорят за лошо храносмилане и запек. Пийте повече вода, правете различни упражнения, наблегнете на плодовете, зеленчуците и семената.

Много малки пъпки на едно място

Ако на един участък имате много малки пъпки, изключете захарта от менюто си. Вероятна става въпрос за локална инфекция под кожата. Препоръчителни са билки като ехинацея, репей и невен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *