Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СЕЛИНКРО / SELINCRO

Съдържа налмефен (хидрохлорид дихидрат), микрокристална целулоза, лактоза, кросповидон (тип А), магнезиев стеара, хипромелоза, макрогол 400, титанов диоксид.

selincro-nalmefenПредназначение

Този продукт се препоръчва при пациенти с алкохолна зависимост. Алкохолно зависими се считат хората, които не са в състояние волево да се откажат от употребата на спиртни напитки и се нуждаят от лекарско съдействие. Медикаментът оказва съдействие, като упражнява влияние върху мозъчните процеси и допуска овладяване на желанието да се поемат нови количества алкохол.

Как се приема

СЕЛИНКРО може да се прилага всекидневно или в дни, когато се опасявате от алкохолна злоупотреба. Обичайната доза е една таблетка дневно, която се поглъща с вода 1-2 часа преди предполагаемата консумация на спиртни напитки.
Вземайте медикамента само по лекарско предписание и в дози, препоръчани от вашия терапевт. Не превишавайте максимално допустимата доза, която е едно хапче на ден!

Възможни нежелани ефекти

Приемът на СЕЛИНКРО обикновено дава желания резултат в рамките на месец от началото на лечението, но е възможно да се получат нежелани ефекти от приема му. Известни са случаи на гадене и световъртеж, загуба на апетит, главоболие и влошено качество на съня. В отделни случаи медикаментът причинява стомашни спазми и повръщане, мускулни спазми и неконтролирани потрепвания на крайниците. При по-продължителна употреба е възможно да се получи загуба на тегло без промяна на хранителните навици. Съобщавано е за халюцинации, сърцебиене и усещане, че не си на себе си. Ако подобни симптоми се повтарят и са свързани с приема на СЕЛИНКРО, незабавно потърсете лекарска помощ!

Кога НЕ БИВА да се приема

Продуктът не се препоръчва при лечение на деца и подрастващи до 18 години, бременни и кърмачки.

Не вземайте СЕЛИНКРО, ако страдате от бъбречно или чернодробно заболяване.

Медикаментът не може да бъде прилаган, ако наскоро сте приемали или в момента сте на опиати по някаква причина.

Не шофирайте, ако се лекувате с този продукт – има опасност от допускане на грешки поради възможно замайване и загуба на концентрация.

Лечението със СЕЛИНКРО е изключено, ако имате алергия към някоя от съставките му.

Взаимодействие с други медикаменти

Предупредете вашия терапевт, ако лечението с този продукт трябва да бъде съобразено с медикаментите ви за друго заболяване. СЕЛИНКРО не бива да се съчетава с противовъзпалителни и болкоуспокояващи от рода на диклофенак, някои видове антибиотици и опиати.

Съобразете с този продукт приема на лекарства, прилагани при настинка, тъй като част от сиропите за кашлица, висока температура и мускулни болки съдържат опиоиди. Паралелният прием може да обезсили ефекта им.

Усреднена цена в аптеките – 67 лв за опаковка от 7 таблетки по 18 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *