Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учени създадоха ново лекарство против рак

Новото лекарство против рак може да изменя енергийните и сигнални природни системи в организма и така да повлияе за лечението му

Новото лекарство може да доведе до революционен пробив в медицината за лечение на рак. Според учените то ще доведе до повишаване на преживяемостта на заболелите от рак. Новината за събитието е публикувана в списание Angewandte Chemie International Edition в края наминалия месец. То ще може да изменя енергийните и сигнални природни системи в организма и така да повлияе за лечението му като тялото започне да атакува раковите клетки и да ги унищожи.

лекарство срещу рак
Новото лекарство против рак може да изменя енергийните и сигнални природни системи в организма и така да повлияе за лечението му

Новото лекарство е създадено на базата на иридий и е наречено ZL105. Направени са изследвания с него и се доказа, че то може да замени напълно досега съществуващите лекарства против рак и същевременно да не дава странични ефекти като тях. Съвременните антиракови лекарства убиват заедно с раковите клетки и здравите. Лекарството ZL105 не уврежда здравите клетки, а само раковите, това е голямо негово предимство, обясни д-р Isolda Romero-Canelon, съавтор на изследването от Университета  в Уоруик във Великобритания.

От направените проучвания в САЩ е установено, че ZL105 е 10 пъти по-ефективно срещу рак на дебелото черво, на бъбреците, на яйчниците, на гърдата и на някои други. Данните са предоставени от американския Национален раков институт. Стандартните лечения на рак с времето стават с по-малък ефект, особено след изкарания първи курс на лечение.

ZL105 атакува раковите клетки дори и в малки дози, а раковите клетки по-трудно се адаптират към него. Освен това то не атакува ДНК на клетките, а лечението срещу рака се извършва като то атакува болните клетки по различни начини. То е катализатор, обясняват учените.

ZL105 има свой нов механизъм на действие и не само забавя и спира развитието на заболелите клетки, но и намалява страничните ефекти, както вече казахме, без да уврежда здравите.

Ракът е като епидемия за съвременния човек. Статистиката на заболелите досега показва, че един човек на всеки трима през живота си ще развие някаква форма на рак. Само във Великобритания на всеки 2 часа умира по една жена от рак на гърдата. Това показва много ясно, че проблемът с болестта рак не е никак решен, въпреки всякакви нови открития от класическата медицина и начините на лечение от народната медицина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *