Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецептата на д-р Симончини за лечение на рак със сода бикарбонат

Д-р Симончини преобърна представите за кошмара на 21 век. Ракът е лечим и той му противодейства със своята натриев бикарбонат (NaHCO3) терапия /обикновена сода бикарбонат/. Фундаменталната теория зад това лечение се крие във факта, че независимо от броя на променливите фактори, формирането и разпространението на туморите е резултат от наличието на гъбички в организма, твърди италианският специалист в областта на онкологията, диабетологията и метаболитните нарушения.

 

„Един от първите ми пациенти беше 11-годишно дете”, пише в сайта си известният италиански онколог д-р Симончини. „Докараха го в състояние на кома около 11:30 сутринта в педиатричното отделение, с диагноза левкемия. Заради заболяването детето било прехвърлено от малко градче в Сицилия до Рим, през университетите в Палермо и Неапол, където претърпяло няколко серии химиотерапии. Отчаяната майка, която следваше детето при всичките му пътешествия през болниците ми каза, че не е успяла да говори с него през последните 15 дни”. Според д-р Симончини детето било в кома, заради инвазията на мозъка от the fungin colonies и токсичността на извършените терапии. „Стигнах до извода, че ако можех да унищожа+ the fungin colonies със сода бикарбонат /соли натриев бикарбонат/ и в същото време да извърша подхранване и детоксикация мозъка с глюкоза phleboclysis, можех да се надявам на регресия на симптоматиката”. Резултатът е налице. „След продължителна инфузия с бикарбонат и глюкоза, детето отново говореше с майка си, която плачеше, около 19.00 часа, когато се върнах в университета”.

Болестта, която носи толкова много опустошение на човечеството може да се победи, смята авторът на книгата „Ракът е гъба”. Днес тя е публикувана на италиански, холандски, френски и английски. „За около 100 години фундаменталната теория за рака се основава на хипотезата, че това е неправилното функциониране на гените. Тази гледна точка предполага, че ракът е вътрешноклетъчен. Моята гледна точка обаче е, че ракът е гъбична инфекция, и следователно допълнителен клетъчен феномен”. „В света на растенията, раковите заболявания са причинени от гъбична инвазия, същото се случва и с човека. Всеки вид рак се причинява от гъбички от вида Candida, посочена в редица изследвания по темата”, смята известният италиански доктор. Официалната наука обаче се базира на схващането, че гъбичките се развиват след началото на заболяването. Мнението на д-р Симончини е, че те идват преди него: те произвеждат рака, атакуват имунната система и след това и целия организъм.

Как да им се противопоставим? Отговорът на италианският специалист се нарича – натриев бикарбонат и кленов сироп, т.е. най-силните противогъбични вещества, които са безвредни, за разлика от традиционните терапии, назначавани при раковоболни. „Един от туморите, които са най-лесни за лечение, тъй като до тях се стига лесно през устата, е туморът на стомаха“, пише в кингата на д-р Симончини „Ракът е гъба“. „Пациентите, които лекувах преди 20 години, живяха дълго време без усложнения. Някои от тях, сред които един мой роднина, са все още живи. Прилагане и дозировка: една чаена лъжичка натриев бикарбонат в една чаша вода 30 минути преди закуска и вечеря в течение на 15 дни, а след това само сутрин за още 30 дни, като внимавате пациентът да заема всички позиции (легнал по очи, по гръб и странично) така че да има контакт на солите с всички секрети на органа. Понякога може да се случи така, че двойното дневно приложение да причини диария, но спирането на вечерното поемане на разтвора трябва да реши успешно проблема. По принцип след пет до 10 дни кръвта в изпражненията изчезва, храносмилането започва да се нормализира и чувството за тежест намалява ― в резултат пациентът успява да наддаде на тегло. Следователно, всичко е доста просто, когато неоплазията ― дори да е с големи размери, остава ограничена в стената на стомаха и на някои периферни лимфни възли“.

Да, познатата ни и широко използвана в бита сода бикарбонат, просто трябва да се приведе в контакт с тумора, тя запазва способността си да проникна в него и да предизвиква разпадането му. Разтвор на натриев бикарбонат се прилага директно върху тумора, ако е възможно. В противен случай, разтворът се прилага чрез селективна артериография. Тя представлява мощно анти-гъбично оръжие, което едновремнно е безболезнено, не оставя ефекти и има много ниски рискове. Възможно е да се приложи върху почти всички органи на човешкия организъм – безвредно, бързо и ефективно. Това може да стане с приемане на разтвора през устата, с клизми на ректума, впръскване във влагалището и матката, интравенозно инжектиране на белия дроб и мозъка и чрез вдишване – за горните дихателни пътища. Гърдите, лимфните възли и подкожните тумори се лекуват с местни вливания на разтвора. Вътрешните органи могат да бъдат лекувани с натриев бикарбонат чрез разполагането на подходящи катетри в артериите (на черния дроб, панкреаса, простатата и крайниците) или в кухини (на плеврата или перитонеума).

Важно за лечението на всеки вид рак е дозата. Пълният цикъл на лечение се състои от шест лечебни и шест почивни дни, повтарящи се четири пъти. За пациентите е добре да знаят, че туморните колонии започват да се унищожават между третия и четвъртия ден, а тяхното свиване става между четвъртия и петия ден. Странични ефекти от това лечение са появата на жажда и временното чувство на слабост.

За нашите читатели публикуваме адреса на д-р Симончини – t.simoncini@alice.it.

 

Даниела Арнаудова

Д-р Т. Симончини – Сода срещу рака – 1 част

Д-р Т. Симончини – Сода срещу рака – 2 част

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Рецептата на д-р Симончини за лечение на рак със сода бикарбонат

  1. Иван каза:

    Камелия ти си една тъпа и
    непросветена овца!!!
    Д-р Симончини има щастието
    да е жив, защото такива като него,
    Глобалистите ги премахват като:
    Изобретателя на PCR теста и др.
    Милен Цветков по същия сценарий.
    Спъсъкът е голям от катастроф, отравяния и явни убийства на
    изобретатели , лекари и инжинери
    КОИ-ТО не се съобразяват с доктрината на глобалистите.!!!

  2. Elena Kirova каза:

    Възможно ли е содовият разтвор да лекува рак на кожата? Съпригът ми има ракови обрразования на гърба. Как препоръчвате да се лекува? Вътрешно – пррз устата или вънщно – чрез третиране на раните? Ще съм Ви много благодарна ако отговорите на въпросите ми
    Поздрав Е Кирова

    • Kamelia каза:

      Въпросният „доктор“ е осъден на 3 години в затвора за това че е убивал пациентите си. Не вярвайте на всичко в интернет и не си играйте със здравето и живота на близките си.

      • Мир каза:

        Камелия в коя игра се опитвате да играете ?! Нима не убиват с токсините в храните , уранова вода , сипят тежки метали,барий, стронций , полимери , бактерии плюс в плюс всеки ден да тровят пололението ти ….ДОКТОР СИМОНЧИНИ НЕ ИМ ИЗНАСЯ ЗАЩОТО АКО ИСКАХА РАКА ДА БЪДЕ ЛЕЧИМ ОТ ТЯХ ТО НЯМАШЕ ДА СЪЗДАВАТ НИ РАК !НИ СПИН …………ТЪЙ ЧЕ ЗАТВАРЯЙ СИ УСТАТА С ЛЪЖА ОТНОСНО СИМОНЧИНИ ! ЕДИН НОЛЕН ЧОВЕК ОТ РАК С ДАДЕНА ПРЕД СМЪРТНА ДИАГНОЗА може ли да бъде убит НЕ ОК ! Моли се никога част от семейството ти , да не търси този СВЕТЕЦ СИМОНЧИНИ ! Остани си с мир Камелия за да открие душата ти истината в която живееш .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *