Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВСЕКИ ТУМОР СЕ ПРИЧИНЯВА ОТ ГЪБИЧКИ

В бр. 1 на в. „Доктор” беше публикуван материал със заглавие „Има  лечение на рака, но го, крият“, в който се разказва за теорията на италианския лекар и учен Тулио Симончини за лечение на злокачествени заболявания. Според него те се причиняват от гъбички и лечението е много просто – разтвор от натриев бикарбонат и кленов сироп. Десетилетия наред д-р Симончини се опитва да убеди италиански и чужди лекари, че терапията има ефект, но те отказват да го признаят. За сметка на това десетки пациенти разказват, че са се отървали от рака „чудотворно“, но с помощта на д-р Симончини. Читателите на в. „Доктор“ също не спират да звънят в редакцията с въпроси как да се свържат с италиан- щ ския специалист и при кои видове рак помагаг неговата терапия. Затова публикуваме имейла на д-р Симончини – tsimoncini@alice.it, както и допълнителна информация за лечението, което  прилага.

Д-р Симончини е убеден, че причината за рака е гъбичка, затова базира лечението си на най-силните противогъбични вещества, натриев бикарбонат и кленов сироп, които са безвредни, за разлика от традиционните терапии, назначавани при раковоболни. „За около 100 години фундаменталната теория за рака се основава на хипотезата, че той възниква заради нарушаване работата на гените. Тази гледна точка предполага, че ракът е вътреклетъчен. Моята гледна точка обаче е, че ракът е гъбична инфекция, а оттам се появяват и допълнителни клетъчни явления. В света на растенията раковите заболявания са причинени от гъбична инвазия и е възможно да се твърди, че същото нещо се случва на хората.

Гъбичките са винаги свързани с рака: те се срещат както ин виво, така и в следклиничен преглед. Въпреки това учените смятат, че те се развиват след началото на заболяването. Моето мнение е, че те произвеждат рак, тапи на имунната система и след това се намесват в целия организъм. Всеки рак се причинява от гъбички от вида Candida. С течение на времето тъканта се изчерпва и произвежда само недиференцирани клетки“, обяснява теорията си д-р Симончини.

Той твърди, а и форумите са пълни с мнения на негови пациенти, че с тези методи са излекувани хора в продължение на 20 години. Най-добрият начин да се отстрани туморът е да се приведе в контакт с натриев бикарбонат. Това може да стане възможно с приемане на разтвора през устата, с клизми за ректума, впръскване във влагалището и матката, интраванозно инжектиране на белия дроб и мозъка и чрез вдишване – за горните дихателни пътища. Гърдите, лимфните бъзли и подкожните тумори могат да бъдат лекувани с местни вливания на разтвора. Вътрешните органи могат да бъдат лекувани о натриев бикарбонат чрез разполагането на подходящи катетри в артериите (на черния дроб, панкреаса, простатата и крайниците) или в кухини (на плеврата или перитонеума). Важно за лечението на всеки вид.рак е дозата. Трябва да се има предвид, че туморните колонии започват да се унищожават между третия и четвъртия ден, а тяхното свиване става между четвъртия и петия ден. Пълният цикъл на лечение се състои от шест лечебни дни и шест почивни дни, повтарящи се шест пъти. Най-важните странични ефекти от тази терапия са появата на жажда и временна слабост, пише д-р Симончини. Според него не може да се прилага пълната доза за лечение на рак при пациенти с тежки сърдечни, бъбречни и чернодробни проблеми. При някои пациенти, които не са засегнати от други патологични състояния, различни от тумор, ако има много маси или те са с големи размери, понякога се наблюдава увеличаваме на температурата до 39 градуса през първите дни на лечението с бикарбонат. Това се дължи на бруталния разпад на колониите.

РАК НА КОЖАТА

Всички видове кожен рак са причинени от гъбички, винаги Candida, която се е адаптирала към метаболизиращите, най-белтъчни съставки на кожата. Затова при рак на кожата не се използва натриев бикарбонат, а мястото се третира със 7% йодна тинктура,, коятр трябва да се намаже върху засегнатата област, 20-30 пъти дневно, в продължение на пет дни и след това след още десет дни. Всъщност, разликата между кожни микози, псориазис и тумори се състой само в агресивността и дълбочината на вкореняване, но причинителят е винаги еаин и същ: гъбички. Затова и лечението е еднакво. Сигурно е, че мазила и лосиони са рядко ефективни при заболявания на кожата.

ТУМОРИ В ПИКОЧНИЯ МЕХУР

Терапевтичният подход зависи от това дали туморът е ограничен до вътрешните стени, или преминава в тазовата кухина. При карциноми, които са повърхностни, е достатъчно да се осигури достъп на натриев бикарбонат, директно в пикочния мехур през катетър. Също така може да се приложи приемане през устата на разтвор от една чаена лъжичка, в чаша вода, на гладно.

КАРЦИНОМ НА МОЗЪКА

Всички мозъчни тумори както първични, така и метастазирали като цяло отстъпват или спират да растат след терапия с натриев бикарбонат на пет процента разтвор. Лечението трябва да бъде изпълнено най-малко шест до осем дни за първия цикъл, тъй като заболяването започва отново в относи телно кратък период от бреме и често става необратимо, ако периодът е по-малък от шест дни. Терапията се осъществява чрез последова- телно вливане на разтвора в двете вътрешни полукълба на мозъка. Терапевтичната схема се основава на размерите на масите – по-големите се нуждаят от допълнителни цикли.

РАК НА ГЪРЛАТА

Дълбоко проникване в млечната жлеза може да бъде достатъчно, ако ракът е с малки разме­ри. Проникванията трябва да се осъществяват след местна упойка, комбинирана с интраве- нозно вливане, като се използват 400-500 cm3 разтвор през ден, в продължение на месец. Ако масата е голяма, е необходимо да се приложи катетър за вътрешната артерия на млечните жлези, чрез която натриев бикарбонат и пет на сто разтвор може да се прилагат директно.

Освен леко възпаление няма значителни странични ефекти. „Ние говорим за безвредни и бързоефективни методологии, които са в състояние да предотвратят хирургична интервенция. Тези ме­тоди трябва да бъдат винаги опитвани, дори когато има съмнение по отношение на крайния резултат от тях, тъй като дават положителни отговори в кратък срок, без да нарушават възможността на другите терапевтични подходи за лечение“, пише д-р Симончини.

Ако пациентът е несигурен за това, какво да прави, или ако има предпочитание към частична, или пълна оперативна интервенция, резервното лечение с натриев бикарбонат се прилага през устата. Така може да се предотврати и да се неутрализират ме- тастази в други органи (мозък, черен дроб, кости), което е много често при този вид рак.

РАК НА ПРОСТАТАТА

Ако не е имало операция, е възможно да се направи опит за лечение на рака чрез уретрални катетри, които позволяват разпространението на соления разтвор в рамките на простатата. Когато не е възможно да се лекува адекватно масата или вече има постоперативен рецидив, прилагането на на­триев бикарбонат се повтаря в цикъла на 6-7-8 дни в месеца.

При възможни метастази в костите се изисква съвсем различен терапевтичен подход, който зависи както от бооя. така и от оазположението на ле зиите. мко me не са многоороини, е подходящо да се предвиди цикъл на лъчетерапия за всяка една страна, подкрепена от вливане на 500 cm3 натриев бикарбо­нат, с цел предотвратяване на по-нататъшна поява и разпространение на ракови клетки.

РАК НА СТОМАХА

Това е един от туморите, които са най-лесни за лечение, тъй като на леснодостъпни. Терапия и доза: една чаена лъжичка сода бикарбонат разтворена в чаша вода, 30 минути преди закуска и вечеря, в продъ­лжение на 15 дни. След това приемът се оставя само през нощта за още 30 дни.

Точките, които са трудно достъпни за лечение с бикарбонат, са връзки за защита и възстано­вяване на колониите от ракови клетки. Ако освен връзки има и участие на друзи органи, особено на черния дроб, всичко става още по-трудно. Затова е необходимо туморът на стомаха да бъде атакуван възможно най-бързо и с най-голяма интен­зивност, за да бъде изкоренен напълно и веднъж завинаги, преди да се създадат условия да се „орга­низират“ нови.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “ВСЕКИ ТУМОР СЕ ПРИЧИНЯВА ОТ ГЪБИЧКИ

 1. Меги Иванова каза:

  Здравейте. Коментарът Ви не е премахнат, а задържан за модерация. Нямаме за цел да изтриваме коментари, напротив – всеки е добре дошъл да се изкаже. Хубав ден! Поздрави

 2. ЛЪЖЦИТЕЛЕЧИТЕЛСАВНЕТЛЕЧИТЕЛ каза:

  Понеже ми махнахте коментара с истинската ел поща на Док СИМОНЧИНИ и неговия номер за връзка записване . Не само ще разгласявам лошия ви сайт „лекува ооооо нет “ защото сте не коректни с мн лъжи на видоизменение истина . Содата приемаща се само с вода но без да е кипнала е ВРЕДНА и вие го знаете !!! И въпреки всичко пишете че тъй лекувал бил Док СИМОНЧИНИ ?! ЛЕКУВА НЕТ НЕ ЛЕКУВА А УБИВА тъй че ето това ви утива повече

 3. Мир каза:

  Не разбирам вашия сайт има грешка ! НЕ Е тази Симончини – tsimoncini@alice.it, ЕЛЕКТОНАТА ПОЩА НА СИМОНЧИНИ !!!!
  ––––––––––––––––––––––––-А Е „t.simoncini@.alice.it –––––––––––ТОЗИ ЧОВЕК СЪЩО СИ Е ДАЛ И
  ТЕЛ НОМЕР ЗА ВРЪЗКА :
  “ (+39)335294480 “
  ––––––-УМОЛЯВАМ ВИ ОСТАВЕТЕ ––––––––-КОМЕНТАРЪТ МИ ЗА ВРЪЗКА –––––––ЗА –––ХОРА !–––––БОЛНИ !–––
  -АКО МИ МАХНЕТЕ КОМЕНТАРА ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ КРИЕТЕ УМИШЛЕННО ИСТИНСКАТА ЕЛ ПОЩА С ИСТИНСКИЯ ТЕЛ НОМЕР ЗА ВРЪЗКА КОЯТО САМ ДОК.СИМОНЧИНЕ Е ДАЛ ПУБЛИЧНО !
  Бъдете здрави !

 4. Pingback: В стомаха се образуват хранителни канцерогени | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *