Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете си домашен тест за гъбички

Когато нарасне размножаването на гъбичките кандида, човек заболява

 

кандида

Кандида е вид гъбички, които обитават лигавицата на човешкия организъм. Срещат се в 40 до 80% при здравите хора. Кандидозните патогени произвеждат широк спектър от заболявания. Някои от тях са повърхностни кожни, а други сериозни и дори животозастрашаващи.

С домашен тест може да определите нивото на гъбички кандида в организма. Имайте предвид, че той няма 100-процентова диагностична стойност, а по-скоро насочва към лекарски преглед.

Преди да си легнете, напълнете чаша с вода и я оставете на нощното шкафче. На следващата сутрин, веднага след събуждане отделете слюнка във водата. Изчакайте 15 минути и огледайте резултата. Ако слюнката се разтваря или е на повърхността на водата, значи сте здрави. Ако водата е помътняла или слюнката се е спуснала надолу, има голяма вероятност организмът ви да съдържа повишено количество гъбички. В този случай посетете лекар, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *