ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С глад не се отслабва

Искате да влезете във форма?

 

gladuvane

За да избегнете грешките и да се спасите от неприятните усещания, спазвайте няколко прости правила и до няколко месеца излишните килограми ще са зад гърба ви.

Не съсипвайте здравето си

Преди всичко трябва да запомните, че чудотворни таблетки, способни мигновено да ви вталят, докато се тъпчете с калорични продукти и алкохол, просто не съществуват. Много от препаратите за отслабване имат диуретично и слабително действие, Затова в първите дни след приемането им действително ни обхваща еуфория от загубата на 2-3 кг. Те обаче са главно за сметка на загубата на течности, заедно с които от организма ни си отиват и много полезни вещества и микроелементи.

Забравете за жестоките „гладни“ диети

Вероятно знаете, но никога не е излишно да се повтори – драконовските ограничения в храненето нанасят непоправими щети на здравето. Ако внезапно минете на строга диета, организмът се подлага на стрес – приема, че сте го лишили рязко не само от наслада, но и от всичко необходимо за нормалното му функциониране. И започва да се запасява с резерви, в случай че „състоянието на обсада“ продължи. В резултат на това не само няма да се избавите от излишните килограми, но и е възможно да натрупате още няколко, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *