Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Българин решен да победи коварния рак с уникална рецепта!

cheren bazБългарин от монтанското село Боровци е решен да победи коварния рак с уникална рецепта! Петър Стоянов твърди, че се е доверил на народната медицина и разказва подробности пред в. „Десант“.

Преди около 15 години Петър претърпял операция от карцином на левия бъбрек. Тогава лекарите отстраняват болния му орган, но според направените хистологични тестове при него се развива светлоклетъчен вариант на страшното заболяване.

Близо 13 години мъжът няма тежки здравословни проблеми. В началото на 2013 година той получава ужасни болки в дясното си рамо. Петър си прави изследвания и докторите установяват, че вследствие на рака и отсранения му бъбрек се е появил тумор в дясната раменна става. Освен това той има и 2 лезии в белия си дроб.

Към този момент Петър се лекува чрез т.нар. прицелна терапия. Той приема специални медикаменти, подлага се на лъчетерапия и успоредно с това започва да пие кленов сироп с 1 ч.л. сода по 3 пъти дневно. Освен всичко това по 2 пъти на ден той приема по 1 с.л. сироп, приготвен от плодовете на черния бъз.

Сиропът от черен бъз е един от най-ефикасните средства при борба с рака. Преди време жена на име Ети Лозанова от село Герман, София, успява да победи рака на дебелото черво именно с тази напитка.

Антиканцерогенното действие на сиропа от черен бъз е било добре познато и на лечителя Петър Димков. Той дава рецепта за приготвянето му:

„Черният бъз се измива добре и с метална вилица се отбират зърната от дръжките. Плодчетата се нареждат в голям стъклен съд, после се посипват със захар. Редуват се плод със захар, докато съдът се напълни догоре.

Сместа се оставя да престои 3 седмици на тъмно място. После се прецежда през гъста марля, като се внимава плодчетата да не паднат в прецедения сироп и да предизвикат ферментация.

Сиропът се съхранява в тъмни стъклени шишета на хладно. От него се пие по 1 с.л. преди всяко хранене.“

„Боря се с болестта и имам надежда. Освен всичко изброено, всяка вечер си правя компрес с хума на подутото място“, казва Петър Стоянов от Боровци. Той е категоричен, че вече се чувства по-добре, а туморът му в раменната става намалява размера си. Той иска да пробва и други билкови рецепти, които са подходящи за него.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *