Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 основни правила за намаляване на теглото

Теглото има много съществено влияние върху здравето ви.

Прочетете и спазвайте тези основни правила, за да се спасите от проблеми.

Убийте апетита с вода

Консумирането на течност преди да започнете храненето може да намали общия прием на калории с до 20%, защото това ви кара да се чувствате сити. Изпийте чаша вода и започнете храненето с една чаша бульон.

Бъдете реалисти

Ключът към дълголетието е реалистичен и гъвкав план за хранене. Повечето хора ядат твърде малко и създават на организма си отбранителен режим като го карат да трупа запаси. поради това – яжте през 2 часа умерени количества здравословна храна – банани, ябълки, ядки, сушени плодове между основните хранения, в които преобладават зеленчуците, месото, мляко и яйца.

Елиминирайте добавени захари

Изследователите съобщават, че 82% от захарта, която консумираме може да се дължи на газираните напитки, печените изделия, зърнените закуски, бонбоните и плодовите напитки. Кое не е в списъка? Месо, зеленчуци, цели плодове и яйца, заедно с неподсладени зърнени храни и млечни продукти.

Подправките

Канелата помага за намаляване на кръвната захар. Всички зелени подправки са полезни за здравословното хранене – магданоз, кориандър, копър, джоджен и други.

Прочетете нашите рецепти за действието на подправките и билките и за това колко са полезни и при какви болести помагат за лечение.

 

Страхотна безвредна диета за три дни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *