ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Не бързайте да целувате малките деца!

Всеки път когато видите малки пухкави ръчички и крачета, майчиният инстинкт започва да препуска в ритъма на синусовата ви тахикардия от вълнение

 

celuvka_mikrobi

Тялото ви се изпълва с хелий, а земното притегляне не струва пет пари пред магнетизма на малкото вързопче, към което протягате ръце. Тогава обаче Вселената ви удря през пръстите с думите: „Не целувай бебето!“

Какво? Защо? Да не би да съм ходеща лаборатория за биологично поразяване, а целувката ми е детонатор? Да. И в това няма нищо лично. Просто майчински бизнес. За непосветените в отглеждането на деца и за позабравилите ветерани забраната за целувки може и да прозвучи абсурдно, но всъщност е резонна и има причини за това.

Когато говорим за микроби и бактерии, човешката уста е едно от „най-мръсните“ места в природата. Представете си какво се случва, когато се надвесите над малкото човече в изблик на любов и умиление с отворена уста или го целувате с бактериално навлажнени устни.

Имунната система на новороденото няма опит в борбата с баналните бактерии и вируси, които си отглеждаме в устата. Проявете нужния егоизъм и запазете бактериите и микробите за лична употреба. Ако все пак не можете да устоите на изкушението да дарите ласките си въпреки ограниченията, поне избягвайте лицето и ръчичките на бебето и измийте своите преди това, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *