Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои етерични масла пазят белите дробове здрави?

Етеричните масла или екстрактите от някои билки са особено ефективни при настинки и неразположения

 

затруднено дишане

Един от даровете на природата е карамфилът. С него можем да си забъркаме ароматен чай, с който да преборим симптомите на грипа и настинката. За отварата са необходими 4 карамфилчета, 2 супени лъжици черен чай, малко настърган джинджифил и един литър гореща вода. Той облекчава силната кашлица. Ако сте настинали, може да си направите компрес, защото приложен локално, спира мускулните болки.

Оказва се, че именно карамфилът е най-полезната подправка, твърдят учените от университета Мигел Ернандес в Испания. Причината за изключителните му свойства се крие във фенолните вещества, които са вид мощен антиоксидант, на които карамфилът е богат, пише в списанието Flavour and Fragrance Journal. Той е отлично средство за борба с акнето, кожните язви и ечемика на окото. В Азия карамфилът се използва като част от лечението на тежки заболявания като малария, холера, краста и туберкулоза, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *