Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кубински пробив в съдовото лечение

Над 5000 пациенти в Куба изпитаха положителните ефекти от лечение на съдови заболявания чрез стволови клетки.

Stem-cell research in GermanyТехнологията е била използвана за първи път през 2004 година, сочат от meddaily.ru. Сега лечението на съдови заболявания със стволови клетки се прилага в болниците на 13 кубински провинции (от общо 15).

Над 60% от пациентите, пожелали новия тип лечение, са страдали от остра исхемия на долните крайници или други недъзи, свързани с увредени функции на кръвоносните съдове. Клетъчните технологии имат амбицията да облекчат страданията на хора със здравословни проблеми от областта на кардиологията и ортопедията.

Стволовите клетки са способни да инициират процес на самообновление и регенерация на повредените тъкани. Няма значение по каква причина се е стигнало до проблема – хронично заболяване, травма или от ефекта на остаряването. Исхемията на долните крайници е характерна с влошеното кръвообращение в краката в резултат на запушване или стесняване на артериите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *