Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудо! Дете с левкемия ОЗДРАВЯ мистериозно!

14-годишно момче, страдащо едновременно от две форми на злокачествено заболяване, неочаквано започна да оздравява и хвърли в радостен смут лекарите си.

leykemiya4Когато бил на 10 години, Дерин Блеквил от британския град Норфолк се разболял от левкемия. Две години по-късно се оказало, че момчето страда от второ злокачествено заболяване на клетките. Интензивното лечение на тийнейджъра не давало никакъв резултат. Дерин понесъл четири присаждания на костен мозък, но нито една от операциите не била сполучлива.

Накрая лекарите вдигнали ръце и признали на отчаяните родители, че не могат да направят нищо за детето им. Те предупредили, че момчето няма да живее повече от 50 дни.

Към края на фаталния срок обаче Дерин най-неочаквано живнал, описват от medikforum.ru. Момчето вече било настанено в хоспис, за да доживее без болка последните си дни. То се държало мъжки и дори дало указания как да бъде организирана прощалната церемония и погребението му.

50-те преброени дни вече свършвали, а Дерин вместо да отпада започнал да укрепва. Клиничните изследвания показали, че в кръвта му има голямо количество бели кръвни телца – важно условие за борба с болестта. Родителите били не на себе си от радост, виждайки как детето им с всеки изминал ден става все по-добре. За тях това наистина е чудо!

Лекарите търсят по-реалистично обяснение на случая. Няма друго, освен успех при четвъртото присаждане на костен мозък. Малко след интервенцията те смятали, че за пореден път нищо не се получава. Но младият организъм на Дерин ги опровергал: небето наистина върши чудеса, щом и хората са готови да помогнат за това!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *