Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ИНФЛУЦИД таблетки/ INFLUCID tablets

Съдържа аконитум, бриония, еупаториум перфолиатум, гелземиум, ипекакуана, фосфорус.

influcid-tabl.-60Предназначение

Хомеопатичен медикамент, приложим при бързо развиващи се простудни заболявания с висока температура, както и при грип. Добър като профилактичен продукт срещу вирусни инфекции.
Таблетките инфлуцид са добре балансирана компзиция от шест съставки, всяка от които има определен профил на въздействие при описаните болестни отклонения. Благодарение на редовния им прием се овладяват остри инфекции на горните дихателни пътища, фебрилни състояния и суха кашлица. Инфлуцид е подходящ за облекчаване на симптоми от рода на болки в тялото и упорито главоболие, невралгия и изтощение. Паралелно с лечебните ефекти препаратът подсилва имунната защита и оптимизира съпротивителните сили на организма срещу инфекциите.

Как се приема

В първоначалната остра фаза на заболяването възрастните приемат по една таблетка на час, но не повече от 12 за денонощие. Продължаващото лечение се поддържа с 1 до 3 таблетки дневно.
Допустимо е лечение на деца под 12 години, като първоначално се дава по таблетка на всеки два часа, но не повече от 8 на ден. През следващите дни е достатъчен прием на 1 до 3 таблетки дневно.
Таблетките инфлуцид се вземат половин час преди или след хранене, като се оставят да се разтворят в устата. На малки деца могат да се дадат разтворени във вода.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции при непоносимост към някоя от съставките, но това не е типично за лечението с инфлуцид. Ако след приема на медикамента счетете, че има тревожни промени в състоянието ви, незабавно се консултирайте с терапевта си.
Да не се прилага при деца на възраст под една година. Бременни и кърмачки могат да приемат инфлуцид след консултация с лекар.
Медикаментът съдържа пшенично нишесте – важно за пациентите с непоносимост към някоя от съставките му.

Кога НЕ БИВА да се приема

Ако сте алергични към някой от компонентите на медикамента или сте предупредени от терапевта си, че лекарството може да ви причини нежелани реакции.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия с негативен ефект. Ако сте пациент с постоянен прием на лекарства за хронично заболяване, или ако наскоро сте имали терапевтичен курс със специфични медикаменти – потърсете лекарска консултация за възможни остатъчни ефекти от съчетаването с инфлуцид.

Усреднена цена в аптеките – 7.90 лв за опаковка от 60 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *