Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Молитвата пречиства храната?

Оказва се, че прекръстването на ястията преди хранене има дълбок мистичен смисъл, който има и практическа полза – храната се изчиства буквално за миг

 

молитва

Били проведени серия експерименти, които показали феноменални резултати, които доказали бактерицидните свойства, появяващи се във водата вследствие на освещаването й с православна молитва и кръстно знамение. При това е открито ново, неизвестно досега свойство на Божието слово да преобразува структурата на водата, като значително повишава нейната оптическа плътност в късата ултравиолетова област на спектъра.

Учени проверили действието на молитвата „Отче наш“ и на православното кръстно знамение върху патогенни бактерии. Били взети проби вода от различни водоеми – кладенци, реки, езера, и във всички се съдържала бактерията ешерихия коли. Но се оказало, че ако се произнесе молитвата „Отче наш“ и водата се прекръсти, броят на вредните бактерии може да намалее 7, 10, 100 и дори повече от 1000 пъти, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *