Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои болести лекува глухарчето?

Глухарчето е отличен домашен доктор. Често го използват при лечението на чернодробни заболявания. Антиоксидантите му стабилизират клетките и забавят тяхното стареене.

Определени ферменти от сока на глухарче оптимизират работата на черния дроб и съдействат за лечението на кръвоизливи. Сокът от глухарче стимулира изработването на жлъчни сокове, а това нормализира храносмилането.

лекува глухарче
Какво лекува глухарчето?

Глухарчето се използва и от диабетиците. Учени доказаха, че това растение стимулира изработването на инсулин в организма, затова кръвната захар може с негова помощ да се поддържа на оптималните си стойности. Освен това универсалното растение има способността да предизвиква добър пикочогонен ефект, информират от medikforum.ru.

При изхвърлянето на всички излишни течности тялото се освобождава от различни токсини, както и от ненужната захар.

Последното показва, че растението е велико средство за прочистване на бъбреците и пикочния мехур от натрупаните токсини.

Глухарчето притежава и уникални козметични качества.

Онова бяло млечице, което пуска прекъснатото му стъбълце, лекува различни кожни заболявания, включително гъбични и акне. Този сок не е отровен, както мнозина смятат, но много внимавайте да не попадне в очите ви!

Антиоксидантите на глухарчето редуцират количеството на свободните радикали в организма, с което намаляват опасността да се разболеем от рак. В същото време не бива да се заблуждаваме, че ракът се лекува с продукти от глухарче!

Желязото и витамините в сока от глухарче позволяват то да се прилага при лечението на анемия.

Както е известно, желязото е една от най-важните съставки на кръвния хемоглобин.

Генотрон
ГЕНОТРОН – Концентрирана формула с екстракт от глухарче, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *