ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво може да се случи в едно детско ухо?

Китайски оториноларинголог откри в ухото на малко дете кълн на глухарче, дълъг два сантиметра! Корените на развиващото се растение вече прониквали към мозъка на момиченцето.

oduvanОще няколко дни – и пораженията щяха да бъдат много сериозни, е коментирал лекарят според medikforum.ru. Детето на възраст година и половина било доведено в Пекинската детска болница от притеснената си майка. Тя разказала, че то започнало да си чеше ухото още през лятото, но напоследък очевидно имало и болка и почти непрекъснато плачело. Когато докторът погледнал в ухото на момиченцето, видял, че растението почти е запушило ушния канал. Той предположил, че попадналото там семе от растението е започнало да се развива, намирайки топлина и влага.

За да премахне глухарчето безболезнено, специалистът приложил упойка. Той разказал също, че не е изключение да му водят деца с различни чужди предмети, насекоми или храна в ушите. За година медиците от Пекинската детска болница имат средно по 200 подобни случая. Най-странният в практиката им бил случаят на малък пациент с 200 личинки на тения в ухото.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *