Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кризата на средната възраст при мъжете започва на 25!

Кризата на средната възраст при мъжете в днешно време започва тревожно рано.Все повече мъже на възраст между 25 и 30 години търсят препарати срещу импотентност и косопад!

erectПрез януари търсенето във Великобритания на средства срещу наднормено тегло, еректилна дисфункция и преждевременна еякулация – това търсене е нараснало с 14% в сравнение с декември. Аптечни служители съобщават за наплив на още съвсем млади хора на възраст 25-30-35 години, които пазаруват такива продукти. Експертите вече назоваха това явление “мини криза на средната възраст” – защото е известно, че истинската криза на средната възраст настъпва след 45 години.

През януари същевременно е имало могъщ мъжки приток в сайтовете за запознанства, което свидетелства за желанието на мъжете радикално да променят живота си.

Британските аптекари свидетелстват също за това, че най-голямо е станало търсенето на шампоана за възстановяване на косата Regaine, а също и на стимулатора за мъжкото либидо Maxbido. В днешно време все повече млади хора се сблъскват със сексуални проблеми – нещо, което доскоро беше проблем на значително по-възрастните мъже.

Смята се, че еректилните дисфункции у съвременните млади мъже са следствие от постоянния стрес, както впрочем и преждевременната еякулация. Стресът е причинен от незавидната икономическа ситуация в страната, заплахата от безработица, съкращаването на доходите, всевъзможните кредити и още подобни обстоятелства. Във възрастовия диапазон 25-35 години е нормално младите мъже да създават семейство, което също увеличава психическия товар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *