Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-мръсното нещо в банята и ти го ползваш всеки ден!

Твърдите, че сте чистофайница? В дома ви е чисто като в лаборатория? Едва ли!

Знаете ли, че колкото и да чистите дома си, в него винаги остават вредни микроби и бактерии и то на места, за които изобщо не сте предполагали.

А кога за последно почистихте четката за зъби в банята или копчетата на кухненската печка? Забравихте ги нали? А точно те са едни от най-мръсните предмети, които често пропускаме и върху тях се наслояват безброй невидими опасности.

Другото най-мръсно нещо в кухнята е и кафеварката, въпреки, че я изплакваме всекидневно. Полезно е на всеки 6 месеца да правите пълна профилактика на електроуредите в кухнята като ги почиствате от наслоения котлен камък с помощта на оцет.

Безброй много микроби има и по съдовете, в които се храни или пие вода вашият домашен любимец. А почистването им бъдете изключително внимателни, защото част от тях за заразни и могат да доведат до сериозни усложнения.

Не забравяйте да почистите стените, когато миете банята и задължително почистете внимателно тоалетната чиния, защото това са две от най-любимите места, където бацилите се прикриват на спокойствие и се размножават, защото са тъмни и приятно влажни.

В хола, където спокойно си гледаме телевизия настанени в любимото ни кресло, също ни дебнат опасности, които не трябва да пренебрегваме. Доказано е, че тоалетната чиния е по-чиста от дистанционното! Не подценявайте този факт и редовно го почиствайте.

 

Хигиената е най-важна за здравите зъби

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *