ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 екзотични лечебни дестинации

Знаете ли как се лекуват в Индия и Япония и кои са билките, които се прилагат най-често в народната медицина?

 

япония, как се лекуват в китай

Индия

Джинджифил – корените съдържат етерични масла, които подсилват имунната система и препятстват разпространението на бактерии и вируси. Прилага се срещу настинки и за облекчаване на стомашно-чревни проблеми. Може да се яде пресен или да се приема под формата на капки.

Нарът притежава ценни вещества, които регулират кръвно налягане и тушират симптомите на менопаузата. Освен в прясно състояние може да се приема и под формата на капсули.

Тулси – свещеният босилек на индийците е едно от чудесата на традиционната медицина. Той действа ефикасно при проблеми в храносмилателната система. Прилага се и срещу настинки, тъй като атакува вируси и бактерии. Приема се като чай.

Япония

Гинко билоба е едно от най-ценните лечебни средства на природната медицина. Подобрява кръвоснабдяването на мозъка и мозъчната кора, подсилва нервните клетки, ускорява метаболизма. Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията. Предлага се под формата на капки и таблетки, пише вестник „Всичко за семейството“.

Перу

Анато – семената на това дърво били използвани от коренното население на Перу като подправка. Те регулират кръвното налягане и редуцират лошия холестерол. Често се предлагат стрити -за овкусяване на месо.

Каму каму е червеникавото плодче на дърво от амазонските джунгли. Изключително богато на витамин С, то подобрява настроението, засилва концентрацията и психическата издръжливост. Действа профилактично срещу настинки. Предлага се в аптеките под формата на прахчета, които могат да се добавят към кисело мляко или плодови шейхове, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *