Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Разболяват ли лошите мисли и думи?

Мнозина в момент на афект или по друга причина не успяват да сдържат недоволството си и го изразяват с помощта на нецензурни думи

 

лоши мисли

Но ако знаехме колко опасно е за нас самите произнасянето им на глас, едва ли някога бихме сквернословили. Защото не само религията, но и науката предупреждават, че ругатните са смъртно опасни за онези,които са свикнали да изливат емоциите си с тяхна помощ.

Това, че всяка информация ни променя, вече знае всяко дете. През 70-те години на миналия век били направени изследвания, които да установят как действат върху съзнанието на човека и върху целия му организъм някои думи в езика. Почти двадесетгодишни изследвания се увенчали с истинско откритие. Специалистите успели да докажат, че всяка произнесена от нас или постоянно звучаща наблизо дума отчетливо влияе върху нашите гени. В резултат на това след известно време се осъществява предаване на видоизменени гени на потомството и настъпва смяна на собствения генетичен код, носещ информация за продължителността на живота и темповете на стареене!

Според очевидци защитата на дисертация на тази тема през 80-те години на XX век била пред закрити врати. В нея с математическа точност се доказвала неприемливата за тогавашната официална наука истина, че не само човекът притежава енергетика, но и всяка негова дума също носи собствен енергиен заряд.

Било установено, че различните думи са заредени различно, като подобно на класическата физика зарядите могат да бъдат само два: или положителен, или отрицателен.

По-късно екипът издал книга въз основа на своите изследвания, в която се привеждат множество примери, свързани с наблюденията над конкретни личности. Така на практика била потвърдена хипотезата за въздействието на думите върху удължаването на младостта, върху сроковете на живота и дори върху развитието на съдбата на човека.

В течение на няколко години специалистите обследвали две групи хора на еднаква възраст, от които в първата били принципни многогодишни сквернослови, а във втората – индивиди, които се справяли, без да използват нецензурни изрази. Оказало се, че при първите много бързо се появявали възрастови изменения на клетъчно ниво, а след това и различни заболявания. Във втората група картината била противоположна. В частност, организмът на петдесетгодишна учителка по литература, независимо от напрегнатата работа, се оказал по-млад от реалната си възраст с 13 – 15 години!

Наскоро станало известно, че през вековете подобни изследвания са провеждани и в Германия, където сквернословието е голям проблем, като там въпросите се разработвали по-детайлно и се фиксирали най-малките изменения в системите на човешкия организъм чак до клетъчно ниво. Резултатите показали ускорено развитие на негативните тенденции в здравето на използващите нецензурни изрази, при това при 85% от тях измененията се оказали толкова явни и бързи,
че това практически изключвало елемента случайност, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *