Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как веригите за бързо хранене ни прилъгват да се тъпчем!

Големите вериги за бързо хранене използват различни хитрости, за да накарат потребителите да ядат колкото може повече. Много хора всъщност предпочитат да са с наднормени килограми, вместо да се погрижат за диетата си.

fastКогато видите привлекателни постери с изображения на вкусни блюда, вие задължително изпитвате желание да ги опитате. Да си хапнете – дори да не сте гладни – разяснява механизма на измамата medikforum.ru. Много хора ще възразят, че това си е обикновена реклама. Наистина! Оформянето на интериора в подобни заведения с такива реклами е наистина нещо нормално. Едновременно с това там се филтрират различни примамливи миризми, от които желанието да изядете нещо нараства. Подходяща и стимулираща е и музиката – и вие се предавате.

Но това не е всичко. Веригите предлагат различни удобства, чрез които да се доберете по-лесно до лелеяната храна. Можете например да си напазарувате, без да слизате от колата. Можете да хапнете нещо и без да сте го планирали, когато в търговския център ви се изпречи миниатюрно заведенийце от веригата. Внушението за грижа към теб, за простота и гарантирано улеснение работи безотказно. Тези места обикновено са приятни и стават за срещи с приятели. Приповдигнатото настроение в компанията е още един насърчаващ консумацията фактор.

Обичан номер е и предлагането на различни по големина порции. Колкото е по-голяма – толкова по-изгодно е да си я поръчаш. А поръчаш ли я, не върви да я оставиш недоядена.

Залъгалките от типа “фаст фууд” и преяждането са основни причини за затлъстяването, което се превръща в световна епидемия. Много хора обаче съвсем не се смятат за застрашени и не правят усилия да отслабват. Установено е например, че 20% от британците предпочитат да са дебели отколкото да спазват диета. 39% не могат да се хранят здравословно, защото им е скъпо. 10% изобщо нямат представа какво значи здравословно хранене, а 14 на сто нямат време за това.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *