Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникални бабини рецепти против алкохолизъм! Билкови методи за отказване от алкохола

Тук ще ви запознаем с 3 руски народни рецепти и методи за отказване от алкохола. 

отказване от алкохол
Руската народна медицина изобилства от рецепти против алкохолизъм

Причините за възникване на алкохолизма са разнообразни. Те могат да бъдат: ранен контакт с алкохол, генетични фактори, депресия, стрес.

Признаци на алкохолизъм: повечето зависими от алкохола нямат проблем да пият сами, появата на ритуали, свързани с пиенето, агресия към роднини или напълно непознати хора, загуба на интерес към любимите занимания, загуба на памет.

Всички знаем или поне сме чували за звезди от родната и световната сцена, които са имали или имат проблеми с алкохола. Някои от тях лекуват зависимостта си в скъпи клиники и въпреки това не могат да се отърват от този лош, пагубен, а понякога и смъртоносен навик.

 

През последната година в руската преса се появиха множество публикации, свързани с положителната промяна в имиджа на голямата руска звезда Алла Пугачова. Певицата преди време се сдоби с близнаци, след като сурогатна майка износи децата й, заченати с материал от доста по-младият й спътник в живота. Няма да изпадаме в светски подробности, те са тема на сайтове с едно по-друго съдържание. От онова, което се случва с Алла Пуачова по-любопитно е, че тя е успяла за надвие зависимостта си към алкохола и други стимуланти, благодарение на руската медицина. В няколко руски медии, като сайта medportal.ru,  дори бяха публикувани рецептите, които са помогнали на гранддамата да добие този нов и свеж вид, който тя демонстрира по Коледа.

рецепти против алкохолизъм
Алла Пугачова е преодоляла зависимостта благодарение на методите за отказване от алкохола, които ще ви споделим в тази статия

Пробвайте и вие да помогнете на любим или близък човек да превъзмогне зависимостта към алкохола с билки. Ако сте достатъчно упорити добрите резултати няма да закъснеят.

Ето кои са 3-те най-ефективните бабини рецепти и методи за отказване от алкохола:

1. Рецепта с мащерка, червен кантарион и пелин за отказване от алкохола

Вземете 4 супени лъжици мащерка, 1 чаена лъжичка червен кантарион, 1 чаена лъжичка от билката пелин. Тази смес се разбърква се и се смила. Вземете 1 супена лъжица от сместа , изсипете я в 250 мл вряща вода и запарвайте в продължение на 2 часа. Щом изстине филтрирайте. Пие се по една кафеена чаша 3-4 пъти на ден . Курсът на лечение е 3 месеца.

 

2. Рецепта с дафинов лист, корен от девисил и водка за отказване от алкохола

Вземете 2 броя дафинов лист и две супени лъжици изсушен или пресен корен от девисил. Изсипете 250 мл водка. Тази смес се настоява за 2 седмици, като се разбърква от време на време. Инфузията предизвиква отвращение към алкохола. Пие се когато зависимият е подготвен за това.

 

3. Рецепта с лавандула, трепетлика и лимонена вода за отказване от алкохола

2 лимона се смилат както са с корите или се пускат през блендера. Заливат се със 1 000 мл вода и се варят в продължение на 30 минути на слаб огън. Оставете сместа да изстине. Към нея прибавете силна настойка от лавандула и трепетлика, като от двете билки се слагат по две супени лъжици, заливат се с 250 мл вода и се вари 3 минути, след което се прецежда. Като добавите билките в лимонената вода се пие по не повече от 150 мл на ден.

Алкогард за отказване от алкохола
АЛКОГАРД – първата научно обоснована билкова формула за отказване от алкохола!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Уникални бабини рецепти против алкохолизъм! Билкови методи за отказване от алкохола

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *