Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чаша от този сок дневно спасява от рак!

Хората могат да избегнат рака на белия дроб или млечната жлеза, ако всеки ден изпиват поне чаша доматен сок!

tomatoАнтиоксидантите, съдържащи се в доматите, намаляват чувствително опасността от рак дори при заклетите пушачи. Рецептата е проста: след като сте пушили, изпийте чаша доматен сок, разреден с вода в пропорция 1:1. С такъв коктейл учени от Rutgers University в САЩ поили лабораторни мишки, затворени в помещение с никотинов дим. Доказано доматеният сок предпазва от злокачествени изменения на клетките благодарение на съдържанието си от каротиноиден пигмент.

Американските учени ангажирали за своето изследване 70 жени на възраст над 55 години, разказват от topnews.ru. Всички те имали или наднормено тегло, или наследствено предразположение към рак на млечната жлеза. Според проекта всяка от участничките трябвало да пие по една чаша доматен сок дневно в протежение на 10 седмици. Доматите били специално избрани, тъй като съдържат ликопин – каротиноиден пигмент.

След края на изследването били направени окончателни заключения за полезността на доматения сок. Установено било, че от сока нивото на хормона адипонектин се е повишило средно с 9%. Когато то е ниско – специалистите знаят, че някъде в организма протичат злокачествени изменения на клетките. Освен това адипонектинът регулира стойностите на липидите и оптималните му нива са гаранция за правилна мастна обмяна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *