Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рускиня излекува анемията на детето си с ето тази рецепта

При сегашния ритъм на живот храненето на децата, особено на подрастващите, често излиза извън контрол и те получават анемия без да забележим

Тамара и Лариса вече са щастливи и здрави
Тамара и Лариса вече са щастливи и здрави

В един момент хлапетата стават прекалено унили, жизненият им тонус спада, бледи са и лесно се уморяват. Така се случило и с дъщеричката на Тамара Горностатиевна от руския град Перн. Преди година и половина малката Лариса била диагностицирана с анемия. Майка й си взела два месеца непплатен отпуск и се фокусирала изцяло в лечението на 14-годишното си дете.

Наред с диетата и лечението, изписано от лекарите,  Тамара започнала да дава на малката и лечебни средства, приготвени според онова, което е останало известно от руската народна рецепта. Ето и рецептите на Тамара, които тя споделила в социалната мрежа.

Жълт кантарион, листа от френско грозде и корени от трилистна детелина – това са трите съставки на първата рецепта. Ще са ви необходими една част от билката жълт кантарион и листа касис и две части от корените на детелината. Всичко това е необходимо да изсъхне и се разбърква. След това се добавя към вряща вода, остава се да престои 5 минути, прецежда се и се пие по три пъти на ден половин час преди хранене. Количеството вода се определя по следния начин: на една супена лъжица жълт кантарион и 2 лъжици смесени корени от детелина и листа от касис са необходими 500 мл. вода.

Всяка сутрин Тамара давала на дъщеря си прясно изцеден сок от червено цвекло.

В началния етап на заболяването тя приготвяла и тази рецепта. Тамара правила настойка от чесън (500 грама пресован чесън се смесва с 1 литър водка). Остава се да престои една-две нощи и се дава по една супена лъжица, разтворена в прясно изцеден сок от спанак, като съотношението трябва да е 4 супени лъжици сок от спанак и една супена лъжица чеснова настойка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *