Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Капки за нос със сребро объркаха живота на тази жена!

Капки за нос обърнаха наопаки живота на американката Розмари Джейкъбс. Ето как!

argiroz2Когато била само 11-годишна, Розмари отишла на лекар заради банална хрема. Лекарят й предписал капки, в чийто състав имало колоидно сребро, описват от medikforum.ru. Докторът й обяснил, че може да ги използва винаги, когато има хрема. Тя така и направила.

След известно време всички забелязали, че кожата на момичето посинява. Четири години след първия прием на фаталните капки било установено, че Розмари има аргироза.

Това е заболяване, от което не се умира – но то и не се лекува. Среброто остава в кожата във вид на микроскопични частици, които организмът не може да изхвърли. През 50-те години на миналия век медицината не можела да направи нищо за пациенти като Розмари. Почти целия си съзнателен живот тя е прекарала в този вид и е имало достатъчно сериозни проблеми. Сега, вече 71-годишна, тя недоумява защо онзи лекар така лекомислено й е дал капките и дори я съветвал да ги използва многократно.

Неестественият тен на Розмари бил причина да слуша обидни коментари от непознати хора. Някои мислели, че е заразно болна или че се е маскирала за Хелуин. Наричали я жив мъртвец и зомби. Питали я от коя страна е, говори ли английски. Сблъсквала се е и с дискриминация при кандидатстване за работа.

В младите си години клетницата се решила на дермабразио – процедура, при която най-горният слой на кожата се излющва, а лицето в продължение на няколко месеца е кървавочервена маска. След това изтезание Розмари си възстановила естествения тен на лицето, но по него има сини участъци, които приличат на кръпки.

Сега “синята жена” апелира към всички да внимават какви медикаменти и хранителни добавки гълтат. Ако в тях има сребро – да не ги докосват, за да не ги сполети нейната съдба.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *