Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дланите показват дали имате рак

Не бива да се пренебрегват сигналите на тялото, атакувано от тежка болест. Това потвърждава и изследването на медици от Лондонската клиника. Лекарите са открили, че едно сериозно заболяване може да се “прочете” по дланите.

hand_linesАнализът на наблюденията е върху здравето на пациенти с ракови диагнози от 80-те години на миналия век. Установено е, че ръцете на тези хора изглеждали по-груби и тромави в сравнение с тези на здравите хора, коментират от medikforum.ru. По дланите се появяват уплътнения и подутини: това е т.н синдром на възпалението и полиартрита, обясняват ангажираните експерти.

Всъщност излиза, че е възможно да се предскаже бъдещето на един човек чрез “гледане на ръка”. Изменението в структурата на дланите може да е свидетелство за развитие на ракови процеси. Лондонските изследователи дали пример със 74-годишна пациентка. Преди да й поставят раковата диагноза, жената забелязала, че ръцете й се променят и дланите изглеждат подути и грапави. После кожата задебеляла, а самите ръце се набръчкали. Тези промени станали причина за обстойни изследвания, при които бил открит злокачествен тумор. Последвала химиотерапия и след 6 месеца жената се възстановила.

Към такъв сигнал на организма като измененията в състоянието на китките и дланите блитанските медици се отнасят много сериозно. Специалистите на практика сами се убедили, че в началния раков стадий подобни промени в тъканите изискват изследвания и анализи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Дланите показват дали имате рак

  1. Румен Сотиров каза:

    Благодаря за чудесния материал. Имам 4 годишен тумор и наскоро ми излязоха 2 топчета. Първото излезе отдолу на ходилото, а второто на едната длан. И двете в началото бяха болезнени при палпация,но сега вече няма болка.Отдавах го на лечението, което си провеждам, но явно съм грешил.Още веднъж благодаря за материала,бъдете живи и здрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *