Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да влезнете бързо във форма след грипа?

рипа, настинка, простудаДА ЗАЛОЖИМ HA ВИТАМИН C

За да бъде ефектът от витамин С макси­мален, трябва да го комбинираме с витамини В9 и В12, както и с магнезий, който е много по­лезен срещу стреса на организма след инфек­цията. Витамин С е особено ефикасен, когато грипът е засегнал областта уши-нос-гърло, а най-добре е в тези случаи да се съчетава и с цинк. Ценният витамин се намира в най-го­леми количества в цитрусовите плодове, но също така в зелените зеленчуци – най-добре е тези растителни продукти да се консумират сурови, защото витамин С не издържа на термична обработка.

 

ВЪЛШЕБНО ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ

В период на възстановяване от грип пчелното млечице е от изключителна полза. Този „луксозен“ пчелен продукт е много богат на олигоелементи, витамини и аминокисели­ни, поради което усилва имунната система. Препоръчителното количество е една ампула всяка сутрин в продължение на седмица.

 

ХОМЕОПАТИЯ? ЗАЩО НЕ!

Ако чувствате силна умора след ангина или бронхит, помогнете си с Pulsatilla 9 СН – по една доза на седмица в продължение на един месец.

 

ЛЕКА ХРАНА

След прекаран грип в менюто трябва да преобладават леки протеинови храни (бяло птиче месо, риба) и варени плодове и зеленчу­ци, които няма да изморят организма.

 

Можем ли да лекуваме грип и настинка с хомеопатични лекарства?

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *