Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови рецепти при възпаление на матката

Смесват се по 1 част ленено семе, стръкове от жълт кантарион, стръкове от имел и овчарска торбичка, стръкове от водно пипериче, дъбова кора, върбова кора, корени от коприва, корени от черен оман, коренище от кървавиче обикновено, венчелистчета от роза, цвят от бял равнец и цвят от невен. 4-5 супени лъжици от сместа се заливат с 2 литра вряла вода и се вари 30 минути. Отцежда се. Отварата се ползва топла за промивки.

Смесват се по 1 част листа от градински чай, брезови листа, стръкове от бял смил, стръкове от обикновен пелин, цвят от лавандула, цвят от песекиня и дъова кора, 2 части цвят от невен и 3 части цвят от лайка. 3 супени лъжици от сместа се запарва в 1 литър вряла вода. Слага се на парна баня за 1-2 часа. Прецежда се и се използва за промивки.

Смесват се по 1 част дъбова кора, овчарска торбичка, стръкове от бял равнец и коренище от очеболец. 1 супена лъжица от сместа се залива с 250 мл вряла вода и се оставя да престои 15-20 минути в похлупен съд. Пие се по половин чаша 2 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Билкови рецепти при възпаление на матката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *