Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 лечебни гривни, които могат да променят живота ви

Гривна от нефрит защитава бъбреците и стимулира отделителната система

 

гривна кехлибар

Тя се препоръчва на първо място на хората, които искат да свалят килограми, да изчистят организма си. Освен това нефритът позволява да се контролира апетитът: ако започвате диета, първо се снабдете с нефритова гривна! Освен това тя помага да се нормализира налягането. Но следете цвета на камъка: ако нефритът внезапно помръкне или промени оттенъка си, гривната е „умряла“.

Гривна от хематит нормализира налягането на хипертониците. Смята се, че този камък „полира кръвта“, затова се препоръчва на хората с проблемна кожа, пъпки, раздразнения, екземи. Той подобрява циркулацията на течности в организма, избавя от депресия, възстановява функциите на черния дроб, затова е подходящ за рехабилитация на хронични алкохолици.

Смята се, че ако дълго носите вещ от хематит, тя започва да ви защитава от неблагоприятно странично влияние, увеличава потенциала ви, позволява ви по-лесно да постигате желаното.

Кехлибарена гривна. Кехлибарът защитава от лоши очи, а на слабоволния човек помага да не попада под чуждо влияние. Ако камъкът потъмнее или се напука, трябва незабавно да се избавите от това украшение, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *