Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пет храни, които алармират за болести!

На всеки му се случва да поиска нещо с точно определен вкус: кисело, сладко или люто. Нищо лошо! Ако обаче организмът ви неистово се стреми към едни и същи продукти – това е сигнал за някакво заболяване!

kremche-hapvaneИзследователи от университета в Тексас са наблюдавали в продължение на няколко години храненето на група доброволци и ето до какви изводи са достигнали:

Ябълките са безкрайно желани от хората със сърдечни проблеми. Тези плодове зареждат тялото с витамин С и микроелементи, сред които особено ценно е желязото. Желанието да се ядат постоянно ябълки може би е заради повишена стойност на холестерина или поради отключващи се проблеми със сърцето, коментират от www.kp.ru. Болестните процеси пораждат точно определени потребности на тялото, което се изразява в търсене на някои съответстващи храни.
Хранителните “капризи” могат сравнително точно да ориентират към проблемните зони в тялото. Това твърдение е подкрепено със статистически данни и анализи и може да бъде полезно при диагностицирането на някои страдания.

Тягата към лимони например свидетелства за заболяване на черния дроб и/или жлъчката. Потребността да се натъпчеш до насита с накълцано сурово бяло зеле може да е от проблеми в чревния тракт. Ако някой не може да седне на масата без маслини, трябва бързичко да си изследва щитовидната жлеза.

Помислете дали не ви се иска да си хапнете сладолед – въпреки, че лятото отдавна отмина. Сладолед и сметана искат онези, които имат проблеми с опорно-двигателния апарат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *