Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пет фактора, които вредят най-силно на сърцето

Британски медици формулираха петте най-важни фактора, които влияят негативно върху сърдечното здраве. Сърдечно-съдовите заболявания са най-масовата причина за преждевременна смърт по цял свят.

coreСлед 20-годишни наблюдения върху сърдечното здраве на голяма група жени и мъже на средна възраст, сътрудниците на Медицинския изследователски съвет на Великобритания огласиха причините, които имат най-изразено негативно въздействие върху сърдечно-съдовата система.

Достигайки до определени изводи, учените били силно изненадани от някои факти. Така например се твърди, че причина за развитието на сърдечни заболявания може да бъде ниският интелект. Сранно – но логично! Хората със скромен интелект най-често не оценяват съветите за вредата от пушенето, за здравословното хранене и необходимост от физически упражнения. Те не осъзнават, че една или друга постъпка може да навреди на здравето. Същите хора в живота си допускат поредици от критически грешки.

Според резултатите от проучванията ниското равнище на интелекта отстъпва по въздействие eдинствено на пушенето, отбелязват от www.eg.ru . И така – на първо място сред зловредните фактори е пушенето, следвано от ниския интелект. Сетне идват неправилното хранене, хипертонията и слабоподвижният начин на живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *