Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 начина да победим дископатията

Смачква се до омекотяване листа от прясна зелка и се намазва с 1 супена лъжица несолена свинска мас. След това обилно се поръсва със захар и се слага на болното място. Превързва се с вълнен шал и така престоява няколко часа. Най- добре е компреса да се прави вечер.

Лягате по корем като преди това сте ожънали сноп коприва. Ваш приятел ви шиба на болното място с копривата.,Ще се появят обриви, които бързо ше отминат. Първите няколко удара боли и сърби, но после няма да чувствате нищо. Само с 1 процедура ще забравите за дископатията. Прави се няколко пъти през два три дни.

Вземат се слънчогледови пити и се нарязват на кубчета. След това се пълнят в буркани с натискане до горе и се заливат с ракия. Запечатва се и се държи на слънце 20 дни. Болното място се намазва с натриване докато течността попие. Тази рецепта е много ефикасна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *