Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как лютото убива раковите клетки

Научен екип от университета в Нотингам описа как лютите храни могат да ни предпазят от злокачествени заболявания. Подправките, които съдържат лют червен пипер, атакуват канцерогенните клетки и причиняват тяхната гибел.

lutiСъдържащото се в лютия червен пипер вещество капсаицин принадлежи към белтъчните структури на винилоидите, поясняват от medikforum.ru. Биохимичните и биофизическите изследвания са категорични, че тези вещества проникват в раковите клетки и разбиват енергетичния им механизъм – митохондриите, които постоянно подхранват раковите клетки за сметка на окисляване в органичните структури. Съсипването на митохондриите довежда до това, че раковите клетки влизат в програмен цикъл на остаряване и смърт.

Д-р Tимъти Бейс, който ръководи това проучване, нарича капсаицина “ахилесова пета на рака”. Капсаицинът категорично има антиканцерогенен потенциал. Това вещество вече се използва при лечението на псориазис и със сигурност ще може да блокира и някои видове рак.

Вече са направени експерименти с клетки от рак на белия дроб и рак на панкреаса. Капсаицинът наистина е в състояние да превземе злокачествените клетки отвътре и да ги унищожи, предизвиквайки смъртта им. В същото време нормалните клетки остават незасегнати от този процес. Критиците са на мнение, че всичко това е съмнително, тъй като става дума за опити в лабораторни условия. Защитниците на теорията пък привеждат такъв аргумент: сред мексиканците и индусите, които ядат изключително люта храна, ракът е значително по-слабо разпространен, отколкото сред европейците. Със сигурност лютите чушки могат да бъдат възможното обяснение за това!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ето как лютото убива раковите клетки

  1. Zoja каза:

    Напълно съм съгласна,с нетрадиционните методи на лекуване на рак.Склонна съм да повярвам предвид на това, че моя пациентка, която трябваше да е починала още преди година от последна фаза на тумор на мозъка, все още е жива благодарение на лечението със сода и лимон. Ако някой се интересува има публикаций в интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *