Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пет стъпки за по-добър имунитет

Ниските температури вече ни карат да навличаме якета и пуловери, но резкият преход ни кара Danseда зъзнем. Студено!
Как да направим така, че да не ни връхлитат хреми и кашлици още при първото застудяване?

Ясно е – трябва да имаме по-добър имунитет, отбелязват от www.kp.ru. Има пет стъпки, чието изпълнение няма да ни затрудни много – а резултатът е гарантиран. Ето ги:

* Да пием чай от джинджифил. Той е истински убиец на всякакви бактерии и вируси. Неслучайно японците го хапват със суровата риба и не се притесняват от никаква зараза. В студеното време джинджифиловият чай не само ще ни стопли, но и ще унищожи всички вируси в тялото ни.
Можем да използваме пресен джинджифил – достатъчно е да настържем от корена една чаена лъжичка за чаша гореща вода. Когато запарката е готова, добавяме традиционните лимон и мед, това усилва противовирусния ефект.

* Една чаша червено вино на ден поддържа имунитета в студа, поддържа също сърцето и кръвоносните съдове в добър вид. Но наистина само една чаша!

* Проста закалителна процедура: всяка вечер, прибирайки се вкъщи, наливаме в леген студена вода и стъпваме боси в нея за десетина секунди. Веднага след това подсушаваме краката, намазваме с омекчаващ крем и обуваме вълнени чорапи. Не е страшно!

* Ако стомахът ни е здрав, редовно добавяме в храната люто – подправки от типа на чили. Съдържащият се в тези добавки капсаицин разширява кръвоносните съдове и смъква кръвното. Добра работа върши и чесънът, наричан още антибиотикът на бедните

* Преди сън – билков чай: липа, мента, лайка. Лековитите треви подкрепят имунната система, подобряват кръвообращението и съдействат за очистване от възпаления на лигавиците.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *