Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТОП 3 на най-лошите навици на жените

loshni naviciБлизо 85% от жените не се движат достатъчно, показват проучванията. Те не осигуряват на тялото си достатъчно физически упражнения, което, разбира се, води до появата на редица здравословни проблеми.

Голяма част от жените имат и вредни навици. Ето кои са 3-те най-често срещани:

1. Неудобни обувки
Много жени са склонни да носят неудобни обувки, само защото им харесва как им стоят. Лекарите обаче са категорични, че неудобните обувки могат да доведат до артрит, болки в гърба и изкривена стойка.

2. Тежка чанта
Много от жените носят дамски чанти, пълни с документи, козметика и куп ненужни вещи. Тежката чанта сериозно застрашава здравето и може да стане причина за възникването на проблеми, свързани с шията и стойката.

3. Спане с грим
Спането с грим може да причини доста големи здравословни проблеми. Лягането с цялата мръсотия на лицето, събирана през целия ден, води до запушени пори, изтощена кожа и петна. Дори е възможно да се появят проблеми с очите и възпаление.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *