Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъж промени сексуалната си ориентация след преживяна кома

Според специалистите случаите на промяна на личността след изпадане в кома са редки, но не са изключение

 

мъж, кома

Преди две години 13-годишна хърватка изпада за 24 часа в кома след автомобилна катастрофа. Когато се съвзема, се оказва, че свободно говори немски. Преди това го била учила в училище, но никога не е имала някакви успехи.

А 26-годишният британец Крис Бърч изпаднал миналата година в кома след силен удар по време на тренировка по ръгби. „Когато се съвзех, бързо осъзнах, че се беше променила сексуалната ми ориентация – спомня си Крис. – Бях се превърнал в гей и възприемах това като нещо напълно нормално.“

Може би причината е, че на границата на живота и смъртта попадаме в някакво друго измерение, смята лекарят Абън Алекзандър (за него писахме в миналия брой). Доктор Алекзандър преподава дълги години в Харвард и има репутацията на отличен неврохирург. Той твърди, че никога преди не е вярвал в задгробния живот, до есента на 2008 година, когато изпада в кома, продължила една седмица. Твърди, че през този период е извършил пътешествия в „друга Вселена“, а впечатленията и преживяванията си описва в книга.

„Продължавам да съм лекар и все така си оставам свързан с науката – признава Абън Алекзандър. – Но дълбоко в себе си вече много се различавам oт човека, който бях преди, защото видях тази нова картина на реалността.“, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *