Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво се случва с хората, преживели кома?

Понякога има неща, които е сложно да се обяснят рационално

 

кома

На 5 юни тази година в търговския център Итън в Торонто влязъл въоръжен мъж и започнал да стреля по посетителите. Сред тях се оказала 24-годишната Джесика Гауи, известна с псевдонима Редфилд, която работела като спортен наблюдател в радио. Спасила се по чудо, като успяла да избяга на улицата.

„Разбрах колко крехък е животът – писала Джесика в своя блог. – Видях ужаса в лицата на хората – жертви на безсмисленото престъпления. Човек трябва да помни, че никога не знае кога и къде ще прекъсне нишката на живота му и кое вдишване ще е последно.“ Вечерта в петък, 20 юли, Джесика се намирала в кино в Денвър (щата Колорадо, САЩ), на премиерата на новия филм за Батман, когато някой си Джеймс Холмс открил огън по зрителите в залата. Този път девойката не успяла да се спаси: била улучена в главата и починала на място. От стрелбата пострадали 14 души. Сякаш смъртта буквално преследвала Гауи…

През август медиите разпространиха информация за шестгодишната Зои Берщайн от Калифорния, която след автомобилна катастрофа прекарала около месец в кома, а когато се съвзела, близките й не я познали.

„Тя е станала абсолютно друг човек – разказва майката на момиченцето. – Зои разви т. нар. „синдром на дефицит на вниманието“. Образцовото дете се превърна в малка хулиганка. Макар че може би това не е толкова зле – след катастрофата тя повече прилича на своите връстници. От друга страна, това е съвсем друго момиче, а предишната Зои най-вероятно никога няма да се върне.“, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *