Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Розмаринът предпазва от Алцхаймер – виж как!

Розмаринът е не само приятна подправка, но и лечебно растение с важно приложение.

rozmarinТази неотменна част от средиземноморската кухня пази мозъка от дегенеративни изменения и тежки заболявания, включително Алцхаймер!

Учени от САЩ и Япония стигнаха до откритието, че розмаринът съдържа уникален компонент – карнозова киселина, обясняват от medikforum.ru. Този компонент е в състояние да защити мозъка от вредните въздействия на свободните радикали. Активният състав на карнозовата киселина предпазва на практика от процесите на стареене и от действието на токсичните хмикали, провокиращи нервно-дегенеративните разстройства.

Ето как протича розмариновата защита: описаните съставки активират нервните пътища, по които протичат предупредителните сигнали за предпазване на мозъчните клетки. Това е окислително-възстановителна химия, която се предава от молекула на молекула – така се включва и усилва защитната система на организма.

Огромното предимство на розмарина пред безбройните медикаменти се състои в това, че терапията с него е клинично допустима за всеки пациент и е напълно безопасна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *