Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пекарите не страдат от депресии – как така?

Великобритания е известна с конкурсите си за пекари-любители. Тези състезания са забавни, но еуфорията при провеждането им си има научно обяснение.

pekarРаботата с брашно и тесто е великолепно терапевтично средство, твърдят от www.kp.ru. Това средство помага на хиляди британци да се измъкнат от депресиите си и да се преборят с други проблеми, свързани с психичното им здраве.
Джон Уейт е победител в един такъв конкурс – Great British Bake Off. Шампионът признава, че е страдал от много сериозна депресия и буквално не искал да живее повече. Сега твърди, че се е излекувал именно благодарение на заниманията си в пекарната. Месенето и печенето на хляб действа по-добре от хапчетата прозак, уверява Джон Уейт.

Сега мистър Уейт е активист в обществена организация, подпомагаща хора с отклонения чрез занимания в пекарните. Всеки ден той отговаря на безброй въпроси и предложения, дава съвети и насочва хора в беда към верните решения на проблемите им.

Сега във Великобритания лечебно-профилактичните пекарни никнат като гъби след дъжд. Всъщност те са мястото, което помага на хората да решават сами проблемите си, след като постигнат вътрешна хармония и психично равновесие. Част от опорните точки, към които пекарите-любители се насочват, ненатрапчиво биват подсказвани в процеса на обучение.
Статистиката сочи, че психични проблеми с различна сериозност имат една четвърт от британците. Действащата програма Real Bread Campaign вече е помогнала на стотици хиляди от тях.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *