Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо на мъжете им растат гърдите?

Медици алармират, че в последно време все повече мъже търсят лекарска помощ за един и същ проблем: гърдите им се развиват, интересува ги как да спрат този процес.

grud-u-muzhchinУчените са склонни да смятат, че всички тези мъже игнорират подробности от начина си на живот, поясняват от medikforum.ru. А именно тези обстоятелства могат да провокират въпросните процеси.

Група от университета в Торонто е установила, че най-често мъжките гърди започват необяснимо да нарастват, когато даден човек изведнъж напълнее. Ако порасналите гърди все пак остават меки паралелно с нарастването, това означава, че единствена причина е бързо натрупаната мастна тъкан. С такъв проблем можеш да се справиш, ако намалиш килограмите.
Възрастта е друг фактор, който се отразява по такъв начин върху мъжката външност. Тъканите с годините губят еластичността си и неприятното висене тук и там няма как да се коригира. Но тази промяна е единствено възрастова, няма здравословни последици…и най-суетните могат да я коригират при пластичния хирург.

Пушенето на марихуана в съзнанието на все повече хора е едно релаксиращо, безопасно занимание. Злоупотребата с трева може да причини нарастване на млечните жлези. Тази промяна е една от възможните последици, които се свързват с анаболи, наркотични и хормонални препарати. За част от медиците обаче подобна връзка е доста спорна.

В отделни случаи растежът се свързва със заболявания на черния дроб, нарушена дейност на щитовидната жлеза или бъбречна недостатъчност. Към причините, вероятно стимулиращи неприятно развитие на гърдите,учени от Кеймбридж отнасят също употребата на разтворимо кафе и някои видове ядки в големи количества.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *