ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Зеленчуци и вино ни пазят от левкемия

Рискът от развитие на левкемия намалява под въздействието на флавоноида апигенин – съдържа се в червеното вино и някои зеленчуци.

червено-виноРолята на червеното вино и зеленчуците е открита от екип холандски учени от университета Гронинген, съобщават от medikforum.ru. При редовна консумация на пресни плодове и зеленчуци жените се предпазват с по-голяма сигурност от рак на яйчниците, твърдят още холандските изследователи. Апигенинът, който се съдържа в тези храни, не само спира растежа на раковите клетки, но е в състояние дори да ги унищожава.

Ценният компонент се съдържа в целината, магданоза, доматите и червеното вино. Редовната употреба на тези храни ефективно предотвратява появата на левкемия. Пациентите, които вече имат диагностицирана левкемия, при това – с тях е започнало лечение чрез химиотерапия, не бива да употребяват наситените с апигенин продукти. Този флавоноид изработва в организма устойчивост към препаратите, които се използват за лечение на онкологични заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *