Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Четири причини да се откажете от секс

Пълноценният сексуален живот е с много преимущества за здравия човек. Сексът укрепва сърцето, намалява риска от диабет, подобрява кръвообращението. Според лекарите обаче има поне четири житейски ситуации, в които трябва да се откажете от него.

Vaginalno_techenie* Той е нежелателен, ако някой от партньорите страда от инфекция на отделителната система, отбелязват от medikforum.ru. Вместо очакваното удоволствие ще изпитате силна болка: при инфекции на пътищата, по които се изхвърля урината, лигавиците са възпалени и контактът причинява дискомфорт и по-често болка.

* Друга причина е скорошен аборт. След процедура по прекъсване на бременността по желание трябва да минат най-малко 45 дни преди евентуален интимен контакт. Гинеколозите не препоръчват близост по-рано от този срок и след раждане или спонтанен аборт.

* Причина за отказ от секс може да бъде и вагинална инфекция на партньорката. Причините са ясни: освен дискомфорт и болка – риск от инфектиране на партньора.

* Ако един от партньорите се е заразил с хепатит В, това също е основателна причина да не се стига до интимна близост. Както е известно, заболяването се предава по полов път.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *