Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Наистина ли целулитът се лекува с крем?

Могат ли специалните кремове за кожа да победят целулита? Популярен италиански антицелулитен крем бе пуснат на британския пазар.

bedstvieto celulit 1Специалистите от Острова обаче са скептични по отношение на неговите възможности. Кремът Fisioline съдържа съставки от рода на лют пипер, бреза, зелен чай, алое, карнитин, теобромин, бромелайн и генистеин. Тези ингредиенти ускоряват микроциркулацията на кръвта, коментират от medikforum.ru. Така в проблемната зона започва оттегляне на лимфата, стимулира се метаболизмът. Всичко това е обяснение на технологията от самите производители.

Рекламата твърди, че този крем е антицелулитно средство №1 в Италия. Той спасява от видимите дефекти на кожата, свързани с нейното стареене. Британската специалистка д-р Сюзън Хейтър от компания My Beauty Doctor Ltd не отхвърля категорично продукта, но намира анонсите за него за пресилени. Според нея ефектът е временен и само визуален, тъй като заличаването на целулита налага проникване в дълбочина, а чрез крем това не може да се постигне. Компанията, за която работи д-р Хейтър, е специализирана в провеждането на неврохирургични процедури за отстраняване на целулитните деформации по тялото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *