ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лесни рецепти за болен стомах

Природата на стомашните болки е различна и ако те ви мъчат продължително време, непременно трябва да се консултирате с лекар. Но има и народни практики, които помагат да се спасим от болката, съветват от emedea.ru.

podut-stomahПостигаме облекчение, но най-добре е все пак да се постараем да разберем каква е причината за нашия проблем.
И все пак – ето няколко лесни рецепти за успокояване на болния стомах!

При упорит гастрит народните “доктори” препоръчват лечението със зелени ябълки. Измитите и обелени плодове (2-3 броя) се настъргват на ситно ренде и се изяждат. 3-4 часа преди и толкова време след приема им не трябва да се яде и пие нищо. Най-добре е да изпълним рецептата на закуска, за да може към обяд да се нахраним нормално. Преди лягане вечер ябълките са ви забранени, тъй като активират газообразуването. Тази рецепта се изпълнява всеки ден в продължение на един месец. През втория месец се прави три пъти седмично, а през третия – два пъти. След това е задължително да се внимава с храненето и да се спазва диета – да не се ядат млечни храни, мазни и солени, твърде пикантни, както и чай, кафе и прясно изпечен хляб.

Киселинността на стомашния сок може да се намали със сок от моркови. Той трябва да е прясно изцеден и да се приема на гладно по половин водна чаша в първата половина на деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *