Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Върнете младостта: техника на масажа Утринно слънце

Помнете главното правило на зоган: кожата трябва да се поглажда по хода на лимфатичните пътища, от външния край на лицето към центъра без особен натиск

 

японски масаж

Внимание: ако имате заболяване на лимфната система, на кожата, на носа или гърлото, масажът асахи ви е противопоказан!

При обикновена простуда или хрема също е добре да го отложите до пълното оздравяване.

За корекция на овала на лицето

Подпрете брадичката на дланта, разположете пръстите в посока към ухото. Захващайки челюстната кост и мускулите под брадичката, повдигайте дланта с натиск към ушния трагус (израстъчето пред отвора на ухото). Направете масаж по няколко пъти отдясно и отляво.

Техника на отстраняване на носноустните бръчки

Поставете средния и безименния пръст на дясната и на лявата ръка от двете страни на носната кост. Плъзгайте пръсти по „гърбицата“ нагоре-надолу няколко пъти. След това от ноздрите до долния клепач с лек натиск се придвижвайте към слепоочията. Повторете няколко пъти.

Асахи против тъмни кръгове и торбички под очите

Прокарайте възглавничките на средните пръсти от външните ъгли на очите по долния клепач към вътрешните ъгълчета. Затворете очите и масажирайте с пръстите по горния клепач, обхващайки зоната на веждите, към слепоочията, след което се спуснете към външните ъгли на очите. Повторете 3 пъти.

Средните и безименните пръсти на двете ръце поставете в центъра на брадичката, като леко натискате в тази точка няколко секунди. Движете се по брадичката към ъгълчетата на устата с натискащи движения, след което -към ямката над горната устна, като зафиксирате пръстите в тази точка с лек натиск/Направете 5 повторения.

Важно! Не забравяйте, че всеки метод трябва да приключва със завършващо упражнение. За целта трябва с меко движение да прокарате ръката по контурите на лицето отстрани – от околоушните лимфни възли до ключиците.

Асахи масаж за профилактика на бръчките на челото

Поставете средните и безименните пръсти на двете ръце в центъра на челото

С лек натиск спускайте ръцете от челото към слепоочията и надолу към ушите, а от уши-те – към ямичките на ключицата. Направете 4 повторения, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *