Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как да си направим полезен сандвич!

Привържениците на здравословното хранене не са във възторг от сандвичите, но всички си дават сметка, че работещият човек не може съвсем да им обърне гръб.

sandwichАко този тип храна не е постоянен и ако тази храна е приготвена както трябва – защо пък не?!

Основните претенции към сандвичите са познати, описват от medikforum.ru. Те най-често са с краве масло и колбас, а филийките са от бял хляб. Твърде много калории! Твърде бързо подобна “диета” си проличава в килограмите. Диетичните сандвичи със зеленчуци и извара са по вкуса на малко хора: да си признаем, за повечето от нас те са блудкави и не засищат. Когато си цял ден на работа и хапваш нещо подобно, донесено от дома, иска ти се то да е някак по-плътно и нахранващо.
Диетолозите препоръчват на любителите на сандвичи да не ги правят с колбаси, а с прясно обработено месо. То може да е печено или варено, но е със сигурност по-полезно от шунката и месния пастет. Няма консерванти, няма оцветители и изобщо е спасено от цялата тази спорна химия. Може да се направи и безсолно!

Изследване по темата в Швеция е потвърдило, че такъв тип сандвичи не вредят на здравето, а и не причиняват увеличение на теглото. Особено ако филийките са от пълнозърнест хляб. Сандвичите с щунка пък повишават риска от инсулти и други нарушения на кръвообращението с 18%.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *